Om oss

Lakers er en dedikert gjeng som kommer fra VA- og VVS-bransjen, og er lidenskapelig opptatt av dette faget. Vi brenner for å samle og utvikle vann- og avløps, varme-, ventilasjons- og sanitærteknikken i Norden. Vi i Lakers kombinerer det lille selskapets entreprenørskap, med struktur og profesjonalitet, for å gi kundene endre større trygghet på at vi kan levere  av høyeste kvalitet.

Klikk for å lese mer

Lakers har sitt opphav i et lite selskap med en sterk tro på det engasjementet og oppmerksomheten til kunden, som finnes i små og mellomstore bedrifter. Lakers visjon er å samle flere mindre selskaper i en stor nordisk familie, uten å miste det lokale selskapets verdi, engasjement og identitet.

Vi vil være den beste arbeidsplass for våre medarbeidere og et førstevalg for våre kunder.
Vi må også sørge for utvikling og spesialisering av ansatte som arbeider med oss og for de enkelte selskapene som inngår i konsernet. Sammen skal vi forme fremtiden for Lakers.

Vi jobber alltid med høye etiske standarder og står for det vi lover. I vårt daglige arbeid, jobber vi i enhet med miljø- og kvalitetskrav til et bærekraftig samfunn.

INSPIRASJON

Ofte er det tilfeldigheter som skaper vellykkede bedrifter og organisasjoner. Mennesker og ønsker møtes, ideer og planer tar form og realiseres. Bemerkelsesverdig ofte, er det den lille gruppen av engasjerte entreprenører eller ledere av organisasjoner, som er drivkraften. Altså personer med ambisjoner og visjoner, samt et ønske om å oppnå sine mål og realisere en idé.

Dette er noe vi ofte ser i næringslivet, men kanskje enda oftere i idrettsorganisasjoner. Lakers er et selskap som har latt seg inspirere av denne type organisasjon, en lagånd der alle deler er viktig.

Vi er overbevist om at vi kan skape styrke, suksess og økt konkurransekraft gjennom økt samarbeid mellom bedrifter og de ulike avdelingene. Lakers visjon er å bygge et sterkt lag, med rett kompetanse på alle posisjoner.

NAVNET LAKERS

Navnet Lakers fører tankene til innsjøer og vann, og transport av vann er grunnlaget for alle aktivitetene innenfor Lakers Holding.

Navnet er også inspirert av hockeyforeningen midt på mørkeste Småland. En forening som, med begrensede ressurser, men med mye hjerte, entusiasme og klare mål, gikk fra å være små til å være dominerende.

Våre produkter

Produkter og tjenester

Lakers er et selskap som hovedsaklig har spesialisert seg på service og salg av pumper. Lakers er aktive innen bygg og anlegg, infrastruktur, industri og forretningsbygninger.
Vi tilbyr tjenester i private, kommunale og kommersielle anlegg.

Vi har et stort nettverk, og kan nå tilby alle typer tjenester, både behovsbasert og kontraktsbundet.

vår familie

Vårt team

Carl-Johan

20 års bransjeerfaring.
Har jobbet som administrerende direktør i markedsledende VA-selskaper
i alle de nordiske landene. Sist som nordisk direktør i Xylem (Flygt).
Har jobbet med salg, forretningsutvikling, service og produksjon.

Carl-Johan Callenholm

CEO
Benny

40 års bransjeerfaring.
Har erfaring fra konstruksjon, rådgivning og salg av selskaper innen VVS og kloakk.
Har arbeidet med lederstillinger innen salg i de tre største pumpeleverandører, på landsbasis og nordisk nivå.
Salg, teknisk support, prosjektledelse og markedsføring.

Benny Jonsson

Sales Director Nordic
Carl

Carl Hall er gründer og investor. Han grunnla Alder, som er det største rikskapitalfond innen miljøteknikk . Han har erfaring fra vannindustrien, med fem år i styret for Nordic Water, en av de største produsentene av vannrensingsutstyr.

Carl Hall

Board Member

Kontakt

Ditt navnet (påkrevd)

Din e-post (påkrevd)

Din beskjed